Ga een wandeling maken..

Uitzichtloze zinloosheid. Ben ik negatief als ik de zin van het leven niet begrijp. Of mis ik het vermogen om te begrijpen waarom we leven? Ik heb heel erg veel vragen.. Maar onbeantwoord gebleven… Ik weiger te vertellen wat ik denk en voel. Voor gek verklaard. Vreemd Negatief Je begrijpt niet Rechts Dit zijn de reacties Niet te veel piekeren Theetje drinken Wandeling maken Gewoon posetief denken Los laten Van je zelf houden

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: