Verdwaald in doolhof van gedachten..

Ik ben verdwaald in het doolhof van het leven. Ik ben hier zo vaak langs gelopen toch weet ik niet waar de uitgang is. De muren komen op me af, het frustreert mij dat ik de weg naar de uitgang nog niet ken. Zo vaak verdwaald in het doolhof van het leven. Het zelfde verdriet, dezelfde pijn, dezelfde fouten, dezelfde leegte. Nachten lang piekeren dagen lang slapen gedesorieenteerd zonder te weten welke dag welke tijdstip het is als ik wakker zou kunnen worden is het nacht? Is het dag als ik wakker wordt. Als ik anderen zie kunnen ze niet zien hoe ver ik ben. Ze zien niet in welke staat en hoe ik er bij zit. Ze zien niets want ze vertellen nog heel veel over zich zelf O wat zijn sommige verhalen heftig. Ik voel een leegte die ik onmogelijk kan omschrijven omdat het niet in woorden uit te drukken is een leegte een gemis alleen mensen die het zelf hebben ervaren weten waar ik het over heb. Grenzeloos ongekende leegte. Ik mis rust. In mn ziel in de kern van van mn bestaan. Ik haat het om zelfmedelijden te hebben, ik haat het om anderen kwalijk te nemen waarin ze zijn tekort geschoten dat zou beteken dat ik mn gemoedstoestand afhankelijk is van de ander ??

Mijn pen is mijn soulmate begrijpt alles. Beordeelt me niet. Heeft altijd alle tijd,ruimte en het intellect is altijd toereikend. Begrip, ruimte, tijd onbegrensd intellect. Mijn woorden dat is mn kracht om te kunnen schrijven op die manier kan ik iets verdragen wat niet te verdragen is. Leven is vallen en opstaan te lang blijven liggen is zwaar bij het opstaan alles opnieuw moeten leren, opnieuw moeten begrijpen..

Tranen zijn uiting van pijn die niet te verwoorden zijn..

Ik begrijp niet dat ik zo verward ben. Ja ik heb een psychise ziekte. Ja ik voel me vaak onbegrepen. Ja ik voel me eenzaam in mn leed O Allah wat doet het pijn om geraakt te worden door de woorden of het gedrag van een ander het voelt als steken in ziel. Mag ik zeggen dat ik me verloren in het doolhof van waanzin voel. Ik voel me verloren. Ik voel me verloren en begrijp het gewoon weg niet…Ja ik ga over mn grenzen, Ja anderen gaan over mn grenzen. Ja ik heb een zeer complex en zwaar verleden wat ik niet begrijp waarom ik niet verder kan gaan zonder achterom te kijken. Ik wil niet klagen bij anderen ik wil mn hart niet luchten bij anderen anderen doen dat wel bij mij. Ik biedt de ander wat ik zo mis in een gesprek de diepgang de ruimte de juiste vragen.. dat maakt dat ik de ander bied wat ik niet ken.

Zeg niet dat je het begrijpt..Zeg niet dat je het herkent, Zeg niet dat je weet wat ik voel. Zeg dat niet want dat zijn leugens luister alleen en neem waar en verder niets..

Als wanen werkelijkheid worden is het tijd, tijd om in te grijpen. Tijd om toe te geven dat het niet gaat. Als wanen werkelijkheid worden is het tijd om te stoppen met strijden en dat je het allemaal wel nog aan zou kunnen. Dan is het tijd om toe te geven ik ben ziek. Ik kan doen wat ik wil maar dit is waar ik niets aan kan doen dit ligt niet in mn vermogen om te veranderen. Hou je zelf niet voor de gek. Vluchten is een teken dat de pijn niet meer uit te houden is. Anderen op zoeken heeft dan geen zin anderen hebben vaak verhalen, lange verhalen.. De mens handelt meestsl uit eigen belang. Altijd..

Ik zou willen lopen, hardlopen,rennen tot ik geen energie meer heb om nog te kunnen nadenken. Waarbij mn hersens plat worden gelegd.. ik wil namelijk niet nadenken. Ik wil niet weten wat ik voel, ik wil niet weten wat door me heen gaat lichaamlijk en geestelijk.

Het heden praat met het verleden. Het verleden wil niet luisteren en zachtjes praten het verleden schreeuwt en voelt zich niet gehoord. Heden verleden toekomst overleggen. Het verleden schreeuwt en houdt zich in de toekomst heeft een afwachtende houding en heeft alle tijd. Het heden lijdt er onder.. en kan niet bemiddelen..

Mensen, kinderen met een beperking moeten beschermd worden dat is essentieel zonder bescherming krijg je dit soort ziektes. Ze zouden beschermd worden op elk vlak recht op leven,keuzes op financieel en zorg gebied.

Ik heb een tering leven maar dat was wel duidelijk..

Mijn gedachten is complex begrijpen is een ander verhaal..

Advertentie
%d bloggers liken dit: