Verder..

Wat er is voor nodig om verder te gaan..verder met mn leven. Waar ik nooit aan begonnen ben. Wat is er voor nodig om mijn leven zo danig in te richten dat er stuctuur, regelmaat en rust in heerst. Geen over vraging van me zelf en van anderen geen masker geen fake glimlach en eerlijk hard op zeggen waar het op staat omdat ik weet dat iets anders niet werkt voor mij. Hoe richt ik mn leven zodan in dat ik zuurstof in mn ziel en in mn brein voel.. dat ik niet het gevoel heb gevangene te zijn van gedachten en emoties.. hoe richt ik mn leven nu in.. ik ben niemand verandwoording schuldig alleen aan mn schepper waar we allen zullen terug keren. Hoe kan ik mn leven lijden zonder hard te zijn voor me zelf te zijn en net zo veel compassie te voelen met mezelf als ik dat heb voor een ander. Dat ik zo mild en zacht zal zijn naar me zelf zoals ik dat ben naar mn omgeving..want ik kan het wel alleen moet ik leren het toe te passen bij zelf.. dat maakt mij niet perse egoistisch dat heet zelf zorg..niemand is gebaat bij dat je zelf haat..wees niet zo hard voor je zelf ik hoor het me zelf zo vaak zeggen tegen een ander…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.