Jij als lezer..

Ik wil geen rekening houden met je als ik schrijf wat jij als lezer zou kunnen denken..
Daar heb ik geen zin ik ben moe moe moe ik wil daar niet denken en het interesseert me eerlijk gezegd niet.. ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik dat wel deed ik heb niets te verliezen niets en als je dat tot die conclusie komt doet er niets meer toe en kun je gerust weten ik heb een tering leven..
Ik heb een leven die ik mn ergste vijanden niet eens toe wens en geloof me ik heb ze ik wens dit niemand ..
Als je komt tot dit punt doet er niets toe..
Waarom ik n reden zou moeten zoeken om te leven is mij een raadsel..
Waarom ik nog fatsoenlijk zou moeten zijn of blijven geef me een reden asjeblieft…
Ik zie ik het niet ik voel het niet.. ik vraag je achter uit te gaan.. een paar stappen te nemen ik ben niet meer in staat me zelf toe te spreken om de kalmte bewaren ik ben in een wereld die ik alleen ken. mijn wereld van waanzin en waar pijn mij krankzinnig maakt..
Ik sta niet meer voor me zelf niet…
Ik wil schreeuwen tot het stil wordt van binnen tot het stil wordt..tot de stemmen zwijgen te zeggen dat ik toch zou verliezen… en dat de waanzin zou overheersen.. ik heb toch angst angst dat ik mn gezond verstand verlies omdat ik allle kracht stop om mn woede te beheersen ik kan niet meer….ik ben ook maar een mens… hoe lang kan ik mn woede en agressie in bedwang houden ……..ik trek het niet meer..
Ik heb geen geluk geen rust, eerder wie heeft t over geluk of gewoon stilte, lat gewoon lager leggen ik wil gewoon stilte… stilte meer niet,…….

Advertentie
%d bloggers liken dit: